Søkeoptimalisering

Google SEO

Vi hjelper deg til topplasseringer i Google og skaffer deg flere kunder til din bedrift!

Om du som lokal entreprenør ikke benytter deg av søkeoptimalisering gĂĽr du glipp av mange potensielle kunder og inntekter. NĂĽr, i følge Marketo, mer enn 90% av brukere gjør et søk pĂĽ nettet før de handler, kan du ikke bare overse denne praktiske løsningen for ĂĽ lykkes med din virksomhet.

Her er 4 prinsipielle grunner til at søkeoptimalisering (SEO) er gunstig for din bedrift.

SEO vil bringe flere kunder til din bedrift

Med en riktig utført SEO-kampanje, vil nettsiden din dukke opp i søkemotorene nür folk søker etter dine produkter eller tjenester. Dette skaper tillit til din merkevare og vil bringe inn flere kunder som er interessert i det du har ü tilby.

Å være synlig på nett er direkte knyttet til omsetningen din – fordi økt trafikk til nettstedet gir flere henvendelser, som resulterer i flere salg.

Søkeoptimalisering skaper tillit til merkevaren din

Når nettstedet ditt vises på førstesiden av søkeresultatene har folk en tendens til å stole mer på merkevaren din. Årsaken til dette er helt enkelt fordi mange bruker søkemotorer som et verktøy for å finne ut hvem som er "best" innen en gjeldende bransje, og resultatene på førstesiden gir en indikasjon på hvem som er de mest etablerte og seriøse tjenestetilbyderne.